Vannfres

Helfjerning veimerking

Fjerning av linjer langs vei

Helfjerning av linjer brukes oftest der hvor vegbaner blir lagt om eller ved retting av feillagte linjer. Full demarkering av alle typer vegmerking ved hjelp av et høytrykksystem med vann og et trykk på mellom 1300-2800 bar. Systemet er effektivt bidrag når rester av gule og hvite striper skal fjernes og erstattes av nye.

Den er også mer skånsom for asfalten når den fjerner oppmerkingen, sammenlignet med tradisjonell mekanisk fjerning. Effektivt, skånsomt og miljøvennlig fjerning av vegmerking på alle typer underlag. 

Hvor anvendes helfjerning med vannfres

Fjerning av veimerking - Helfjerning

Fordeler med helfjerning med vannfres

Se video av fjerning av oppmerking
Vannfres driftes av én mann

– «Vannfres» kan nærmest beskrives som en god, gammeldags dusjsåpe med alt i ett. Den har både shower gel, shampoo og balsam. En mann drifter hele prosessen. Med på laget er det en hjelpemann, som også står for forvarsling og eventuelt veiledning under freseoperasjonen

Vannfres AS ønsker å delta aktivt ved en forespørsel på våre tjenester. Vi har som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over den totale kvaliteten de får hos oss. Med det tenker vi på evnen til å være engasjert og ansvarsbevisst på oppdraget vi har fått. Vi har lang erfaring og vet hva som er viktig når du skal utføre arbeid med vannfres.

Fjerning av linjer på veg
Vannfresbiler for fjerning av veimerking